Moeten mensen zich registreren om deel te kunnen nemen aan mijn quiz?

Nee, het is niet noodzakelijk dat mensen zich registreren voordat zij aan een quiz deel kunnen nemen. Het is wat jij wilt.

Onder het tabblad "User management" in het menu van je quiz, vind je de registratie opties die we hebben.

Eerst selecteer je OF je wilt dat mensen zich registreren bij de instelling "User details". De opties zijn:

1. Vereist
  2. Nee
  3. Optioneel
  4. Alleen op uitnodiging

En dan kun je selecteren HOE je wilt dat mensen zich registreren. De opties zijn:

1. Gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord (volledige account)
  2. Gebruikersnaam en e-mailadres
  3. Gebruikersnaam

Als laatste stap kun je instellen WANNEER je wilt dat mensen zich registreren. De opties zijn:

1. Aan het begin van de quiz
  2. Aan het eind van de quiz

Als je niet zeker weet welke instellingen het beste werken voor jouw situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar support@onlinequizcreator.com.