Kunnen de toetsen worden geprint?

We hebben nog geen print functie. Op het moment is het alleen online... Hoewel, je kunt de vragen en antwoorden van je quiz wel exporteren naar een csv-bestand (platte tekst) en deze uitprinten! :-)

De examens hebben een print-versie.

Als je naar je examen gaat en klikt op "Examen printen" (helemaal onderaan in het menu), krijg je een print-versie van je Examen.

Voor de Quiz en het Assessment deel is het ook mogelijk om de vragen te exporteren naar een .csv-bestand dat opnieuw kan worden gestructureerd en geprint vanuit Excel.