Veelgestelde vragen

• Hoe kan ik mijn toets delen?

Dus je bent nu klaar bent met het opzetten van je quiz (of examen, evaluatie, cursus) en wilt dat je gebruikers er deel aan nemen..! Hier wordt uitgelegd hoe je je toets kunt delen met de wereld..

Read more

• Wat betekent het aantal gespeelde spellen?

Het maximale aantal dat er gespeeld kan worden per maand is er om de traffic naar je account binnen de perken te houden. Je hebt het maximaal aantal bereikt wanneer het aantal deelnames aan je quizzen, examens, opdrachten en cursussen samen tot het gegeven limiet reiken.

Read more

• Kan ik mijn toets printen?

We hebben nog geen print functie. Op het moment is het alleen online... Hoewel, je kunt de vragen en antwoorden van je quiz wel exporteren naar een csv-bestand (platte tekst) en deze uitprinten! :-)

De examens hebben een print-versie.

Read more

• Wat is het verschil tussen een quiz en een examen?

Er zijn enorm veel verschillen tussen het quiz- en examenonderdeel, maar het grootste verschil is dit:

Read more

• Registreren om quiz te spelen?

Nee, het is niet noodzakelijk dat mensen zich registreren voordat zij aan een quiz deel kunnen nemen. Het is wat jij wilt.

Read more

• Kunnen we de achtergrondafbeelding aanpassen?

Read more

• Kan een vraag meerdere goede antwoorden hebben?

Het is zeker mogelijk een vraag te creëren die uit meerdere goede antwoorden bestaat. Je vindt deze optie op het scherm, als je bezig bent een vraag te maken.

Read more

• Ik kan het export csv-bestand niet importeren?

Read more

• Is jullie quizmaker mobielvriendelijk?

Read more