Veelgestelde vragen

• Hoe kan ik mijn toets delen?

Dus je bent nu klaar bent met het opzetten van je quiz (of examen, evaluatie, cursus) en wilt dat je gebruikers er deel aan nemen..! Hier wordt uitgelegd hoe je je toets kunt delen met de wereld..

Read more

• Registreren om quiz te spelen?

Nee, het is niet noodzakelijk dat mensen zich registreren voordat zij aan een quiz deel kunnen nemen. Het is wat jij wilt.

Read more

• Kan een vraag meerdere goede antwoorden hebben?

Het is zeker mogelijk een vraag te creëren die uit meerdere goede antwoorden bestaat. Je vindt deze optie op het scherm, als je bezig bent een vraag te maken.

Read more