Laat geen antwoorden zien op de resultatenpagina van een examen

Het is mogelijk om de score aan het eind van het examen te verbergen voor je gebruikers. Hier is hoe je dat kunt doen!

Wanneer je naar het "Resultatenpagina" tabblad gaat van het menu van je examen, zul je de optie vinden om een layout te selecteren voor de laatste pagina:

Wanneer je op deze "Selecteer een layout" knop klikt, krijg je twee opties:

De linker optie is standaard geselecteerd: Hierbij wordt de score aan een deelnemer laten zien en kun je er ook voor kiezen om alle vragen en antwoorden weer te geven.

De tweede optie, waar je "Je score is " ziet staan, geeft je de kans om een bericht of tekst te schrijven dat wordt weergeven op de resultatenpagina van de toets (en hierbij kun je de score ook laten weergeven, of niet).

Om de informatie te wijzigen die wordt laten zien bij iedere layout, inclusief de titel en het laten zien van alle vragen en antwoorden, heb je het Business Owl plan nodig, of hoger.

Je zou je deelnemers misschien willen bedanken voor deelname, hen feliciteren met het afronden van de toets, hen informeren over je website / een service / de volgende stap in het proces. Het is aan jou!

Zo eenvoudig is het.... Veel plezier! ✨