Kan ik een examen hebben met een certificaat?

Het is mogelijk om een certificaat op te zetten die gegenereerd kan worden voor iedere gewenste score op het examen. Hier is hoe je dat kunt instellen...

Kies een scorebereik dat beloond moet worden met een certificaat

Onder het "Slagen/Zakken"-tabblad in het menu van je examen, kun je zoveel 'uitkomsten' voor een specifiek scorebereik aanmaken als je wilt:

Als je nu op het potlood naast de "Slagen" categorie klikt, kun je deze categorie aanpassen naar het percentage dat je wilt. Om een certificaat te genereren wanneer iemand binnen deze categorie valt, klik dan op het vakje: "Beloon met een PDF certificaat wanneer iemand in deze categorie valt" en klik dan natuurlijk ook op "opslaan".

Volgende stap: klik op het "certificaat tabblad" en de volgende opties zullen verschijnen:

Je kunt alleen het eerste vakje aanvinken, of allebei, als je wilt dat het certificaat naar het emailadres van de gebruiker wordt gestuurd. Hier kun je ook een achtergrond voor je certificaat selecteren (achtergrondafbeelding) en een layout (waar de tekst komt).

Laten we de opties eens doornemen. Voor de achtergrond kun je een van de afbeeldingen selecteren die beschikbaar zijn, of je eigen achtergrond uploaden met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf/school, een foto, een bericht voor de studenten... wat er maar het beste bij je past:

De volgende stap is het selecteren van een layout. Hier is een aantal opties:

Als je niet tevreden bent met deze opties is dat geen probleem. Stuur ons jouw idee en we zullen deze voor je uploaden (dit is onderdeel van het Corporate Owl plan).

Daarna (vergeet niet om eerst op "opslaan" te klikken als je de achtergrond en layout hebt geselecteerd) kun je een voorbeeld van je certificaat downloaden om te bekijken of het eruit ziet zoals je wilt!

Je kunt nu de email aanpassen (als je de optie hebt aangevinkt dat je de email wilt laten verzenden naar de gebruiker aan het eind van het examen). Je kunt hier je naam, emailadres en andere informatie zoals de naam van de gebruiker, link naar de toets, felicitatiebericht of wat dan ook toevoegen:

Vergeet niet om op "opslaan" te klikken en dan is alles gereed!

Om certificaten voor je examens te kunnen versturen, heb je het Business of Corporate Owl plan nodig. Je kunt een van deze plannen 7 dagen gratis proberen, laat het ons weten en we zullen dit voor je activeren!