Kan ik data naar het Examen versturen?

Ja, dat kun je doen met onze POST & GET integratie.

POST-integratie

Als je systeem gegevens in de URL kan verzenden, is dit waarschijnlijk de snelste manier van integratie.
We kunnen de volgende parameters vastleggen:
Naam=
E-mail=
Bedrijf=
NB: We hebben slechts één naamveld, dus geen afzonderlijke naam en achternaam.
Een voorbeeld van een URL zou als volgt kunnen zijn: https://www.clients.com/quiz?name=john%20doe&email=john@internet.com&company=Stark%20Industries

GET-integratie

Met een kleine wijziging in de insluitcode is het mogelijk om je eigen adapter voor de bovenliggende pagina te implementeren. Hieronder is een aangepaste insluitcode weergeven die laat zien wat er aangepast kan worden om aan je behoeften te voldoen.

<div id="embed-exam-49022">Loading <a href="https://www.onlineexambuilder.com/final-exam/exam-49022">Laatste Examen</a></div>
<script type="text/javascript">
var QuizWorks = window.QuizWorks || [];
QuizWorks.push(
[document.getElementById("embed-exam-49022"), "exam", "49022", {
autostart: false,
width: "100%",
height: "640px",
adapter: "hubspot"
}]
);
</script>
<script type="text/javascript" async defer src="https://d134jvmqfdbkyi.cloudfront.net/script/embed.min.js"></script>

Of je kunt deze adapter gebruiken om de data direct toe te voegen aan je insluitcode in plaats van het door te sturen via de url:
adapter: function(params, id, type) {
params.name = 'J. Doe';
params.email = 'email@address.test';
params.company = 'Companyname';
}

NB: neem alsjeblieft contact op met het ondersteuningsteam als je velden wilt toevoegen aan de POST of GET. Zij kunnen je wensen bespreken met ons development team en bekijken wat we voor je kunnen doen. Ze zijn beschikbaar op support@onlinequizcreator.com.