Learning Management Systeem Eisen Checklist

Je wilt een learning management systeem (LMS) implementeren. Wat zijn de eisen voor een LMS? Wat is er essentieel om dat te bereiken? Je bent op de juiste pagina beland om uit te vinden wat je nodig hebt! Je zult leren wat er nodig is voor studenten maar ook voor de persoon die het learning management systeem maakt.

Eisen LMS maker

Er zijn niet veel dingen die je nodig hebt om een learning management systeem op te zetten, iets wat altijd een pluspunt is. Je zult een laptop, PC of ander soortgelijk apparaat nodig hebben dat een moderne browser bevat. Van een Apple apparaat tot een gewone computer, alles is mogelijk! Chrome, Firefox, Safari; het maakt niet uit welke browser je gebruikt. Zo lang je maar verbonden bent met het internet, is het mogelijk een LMS op te zetten!

Eisen deelnemers

Om deel te kunnen nemen aan een cursus, quiz of assessment hebben we zelfs minder eisen gesteld. Je kunt deelnemen vanaf bijna ieder apparaat met een internetverbinding en een browser. Of het nu een telefoon, tablet, laptop of computer is, alles is prima. Zo lang je maar niet gebruikmaakt van je smart-koelkast met touchscreen en internetverbinding :-)

Beginnen

Wat houdt je nog tegen om te beginnen met LMS? Met het weinige dat je nodig hebt, kun je gemakkelijk starten met een Learning Management Systeem. Een systeem dat is ontworpen voor nu en de verdere toekomst! Wees niet bang om een LMS te implementeren, want de voordelen zullen zwaarder wegen dan de nadelen. Het enige wat je nodig hebt is een apparaat met internet (en een internetverbinding natuurlijk).

Handige links

eLearning Industry
Capterra