Предизвик: Познавање светски јазици

Поголемиот дел од човечката популација зборува 83 јазици. Останатите 3.500 лесно исчезнуваат. Проверете колку вие имате познавање од некој од јазиците.

Ranking
Position Participant
1nekoj30,433
2Kuzmanov30,346
3Visar Poliku30,268
4Stole30,194
5Blagoj30,192
6mihail30,167
7gorgi lefteroski 1893-199030,155
8Igor30,147
9Kiril30,141
10VPS30,140
11Pavel1408030,137
12Чорбе30,093
13Каролина30,084
14VANJA30,077
15Даниел30,049
16Dean Stoyanoski 30,006
17arta30,004
18loki29,930
19ivana29,913
20Тамара Атлетисимо29,913