Hvad er et LMS (Learning Management System)?

Internetfolk er vilde med deres forkortelser. De lyder meget professionelle: Saas, Cloud, ERP, LMS. Hvad er det der “LMS”, som gentagende dukker op i møder? Hvad betyder LMS? Hvilken betydning dækker learning management system over? Gode spørgsmål, tak fordi du spørger :)

I denne artikel vil vil forklare dig, hvad LMS betyder.

LMS Definition

Hvad er difinitionen på et LMS-software? LMS betyder Learning Management System. Nu er du blevet meget klogere, korrekt? Vi forklarer lidt nærmere.

LMS forklaret

Learning: Du bruger et LMS til at levere onlinekurser og undervisningsmateriale til deltagerne på dit kursus.

Management: Et LMS hjælper dig med at organisere og håndtere dine onlinekurser, dine deltagere, deres resultater og effektiviteten af dine kurser.

System: System er blot et smart ord for software, så lyder det mere fænomenalt og dyrere.

Hvem bruger et LMS?

Hvem er de typiske brugere af et LMS? Enhver organisation bør have fokus på uddanelse og udvikling af medarbejdere for at kunne stå bedst muligt imod i denne konkurenceverden. Uagtet, om du arbejder for en mindre virksomhed eller du har ansvaret for uddannelse i en større virksomhed, alle drager fordel af et LMS. Et LMS hjælper dig med at organisere din uddannelse, kræver mindre tid i oprettelse af et kursus og udsender dine kurser til dine kollegere.

Til skoler er det indlysende at bruge et system til at følge eleverne. Dog bruger mange skoler stadig bøger til at få elever til at opnå viden. Men hvorfor ikke bruge computer, tablet eller mobilen til elevernes indlæring? Det kan et LMS hjælpe med. Næserne ud af bøgerne og lad eleverne lære på hans eller hendes egen enhed. Det er den dybere mening bag LMS.

Hvad er de typiske funktioner i et LMS?

Efter vores opfattelse er et LMS først og fremmest en fantastisk måde at oprette kurser på og følge udviklingen af dine elever på. Men det er kun det basale. Mere avancerede funktioner så som at eksportere dine resultater, invitere deltagere, uddele diplomer og foretage integrationer eksternt for at lette din hverdag. Tjek vores komplette LMS funktionsliste.

Fremtiden for LMS-systemer

Nu ved du, hvad LMS betyder, lad os defor tale om fremtiden inden for LMS-systemer. LMS-markedet et endnu ungt. Og nye LMS-udbydere kommer på markedet med deres innovative ideer.  Vi tror fast derpå, at LMS bør skabe et medrivende læringsmiljø uden afbrydelser. Og i fremtiden vil LMS-systemer udbygge deres funktioner for at skabe endnu bedre muligheder for deres brugere. Der findes massevis af studier om, hvordan man bedst lærer, men kun få om overhovedet nogle LMS-systemer omsætter dette i deres produkt. Vi stiler efter at bruge den viden og teste den i nærmeste fremtid.

Mere om Easy LMS

Nu ved du, hvad learning management systemer er, så lad os tale om Easy LMS. Vores LMS hjælper dig med at oprette fantastiske og medrivende kurser, håndtere dem og sende dem til dine brugere. Deltagerne får en fantastisk oplevelse uden afbrydelser. Bagefter kan du se på deres resultater eller sende dem et diplom som pdf. Altsammen automatiseret. Hvor dejligt er det?

Selvom vi har et avanceret system, tilbyder vi vores LMS til gode priser sammenlignet med vores konkurrenter. Vi har en gratis version, og vores betalingsversion har priser fra $20 om måneden. Hvis du har lyst til at vide mere, så blot spørg os efter en LMS demo, vi vil med glæde vise dig rundt.

Nu da vi er ved det, måske har du endnu et spørgsmål: hvorfor bruge et learning management system?