Learning Management System systemforudsætninger - tjekliste

Du ønsker at implementere et Learning Management System (LMS). Og du øsnker at vide, hvad der er vigtigt for at kunne gøre det? Du er på den rigtige side for netop det! Du erfarer, hvad der er nædvendigt for lærere såvel som for dem, som opretter LMS-systemet.

Forudsætninger

Der er ikke mange ting, som du behøber til et Learning Management System, som altid er et plus. Du behøver en laptop, PC eller en lignende enhed. Enheden skal benytte en moderne browser. Fra Apple til en anden PC - alt er muligt! Chrome, Firefox, Safari, det er ligegyldigt hvilken du benytter. Så længe du er forbundet med internettet, er det muligt at benytte LMS!

Kom igang

Hvad forhindrer dig i at komme igang med at bruge LMS? Men så få forudsætninger, kan du nemt komme igang med et Learning Management System. En system som er bygget til nu, fremtiden og videre end det! Vær ikke bange for at indbygge et LMS, fordi fordelene overtrumpfer ulemperne. Det enese, som du behøver, er en enhed med adgang til internettet (og en internetforbindelse naturligvis).