Online quizapp

At gennemføre online quizzer kan være såvel formelt som uformelt. Hvis du giver en præsentation om et givent emne, og du ønsker at tests, hvad publikummet har lært af din præsentation, kan du gennemfører en test. Der er ingen grund til at downloade en app, hvilket tager tid. Du kan gennemføre en online quiz fra en hver enhed med en moderne browser. Fra laptops, tablets til smartphones, så længe du har forbindelse til internettet. Vores responsive design gør det muligt.

Responsivt design

En responsive side skalerer siden i forhold til skærmstørrelsen uden det går ud over bruger- og læsevenligheden. Så uagtet hvilken skærm du bruger, så vil siden vises i det bedste format til netop din enhed. Dette gør det nemt at være forbundet til alle :)

Vi tror på læring i dit eget tempo og egen tid. Lær hvor og hvornår du vil. Du behøver ikke være limet fast til skolebænken. Bare tag din smartphone eller tablet og begynd din online quiz.