At indbygge 2 iframes på 1 side

Hvis du ønsker at integrere mere end en quiz, vurdering, prøve eller eksamen på din hjemmeside, så følg venligst følgende instruktioner.

At indbygge flere tests (quiz, eksamen eller vurdering) på en side kan du tilføje <div> til det sted, hvor du ønsker at have en test. Dette vil blive udfyldt med iframe.

Eksempelvis:

.. html ...
<div id="embed-location-1"></div>
... html ...
<div id="embed-location-2"></div>
.. html ...
<div id="embed-location-3"></div>

Før </body> skal det følgende script tilføjes:

<script type="text/javascript">
var QuizWorks = [
[document.getElementById('embed-location-1'), '{quiz/assessment/exam/course }', '{ id of quiz}', '100%', 'auto'],
[document.getElementById('embed-location-2'), '{quiz/assessment/exam/course }', '{ id of quiz}', '100%', 'auto'],
[document.getElementById('embed-location-3'), '{quiz/assessment/exam/course }', '{ id quiz}', '100%', 'auto']
];
</script>
<script type="text/javascript" src="https://www.onlinequizcreator.com/script/embed.js" async="async"></script>

For hver indbygning du opretter, kan du tilføje en test.