Hvordan man opretter et online træningskursus

At udbyde et online træningskursus med vores kursusværktøj er en let måde at motivere dine medarbejdere. Det er ikke blot et let værktøj for deltagerne men også for administratoren. Administratoren af kurset kan følge medarbejdernes udvikling. Dette giver administratoren er direkte indsigt i hullerne i videnen. Og der er meget mere!

Nu vil vil dykke dybere ned i, hvordan du opretter dit første online træningskursus. Lad os komme igang! At oprette kurser med vores online kursusværktøj har aldrig været lettere at gøre! Du kan helt holde fokus på indholdet. Du behøver ikke bekymre dig om design, layout eller skrifttyper, farver etc. Vores designers har designet et velafbalanceret udformning af kurset.

Til at begynde med...

Introduktion

Lad os begynde ved begyndelsen, det betyder at introducere deltagerne til dit online træningskursus. Du kan skrive, hvilke forventninger deltagerne kan forvente af dit kursus og ønske dem held og lykke :)

Tilbyd tekst, audio eller video

Du kan tilbyde dem tekst, vise en video eller afspille en audiofil. dernæst kan du tilbyde nogle øvelsesspørgsmål. Du kan tilføje multiple choice spørgsmål, billedespørgsmål eller et spørgsmål med en video eller audiofil. Det er altsammen op til dig!

Øvelsesspørgsmål

Derefter kan du endda tilføre flere øvelsesspørgsmål, tilføje mere tekst eller endda tilføje en eksamen. Det er også muligt at tilføje en evaluering, hvilket er et værktøj til at lære dine deltagere at kende på andre områder. Eksempelvis måden hvorpå der arbejder i grupper; hvem er gruppemedarbejdere, ledere, kreative medarbejdere etc. Dette hjælper med at inddele dine medarbejdere i projektforløb.

På den sidste side er "slutsiden". Dette er den sidste side af dit kursus. Tid til at ønske på gensyn og overtale deltagerne til at gennemføre et andet kursus.

Indstillinger

Under indstillinger kan du finde nogle ret high-tech indstillinger. Du kan indstille, hvor mange forsøg deltagerne har til at gennemføre kurset. Du kan indstille en timer og konfigurere dine vilkår og betingelser, som skal godkendes inden kurset gennemføres.

Resultater & Statistikker

Med resultaterne og statistikkerne er det muligt at følge deltagernes udvikling. Du kan se resultaterne per deltager og dermed få et gennemgribende indblik i udviklingen. Det er let at eksportere dine resultater til en Excel-fil.

Brugerhåndtering

Som administrator af kurset kan du bede deltagerne logge ind på kurset. Du kan invitere dem eksempelvis via email. Deltagerne vil modtage en invitation i hvilken der oplyses brugernavn og kodeord. Det er også muligt at gøre dit kursus tilgængeligt for alle.

Offentliggør & Del

Der er forskellige måder til at offentliggøre og dele dit kursus. Du kan dele via URL, bruge CRM-integration, indbygningskode (hvilket også omfatter en legacy og responsivintegrationskode) eller downloade en SCORM-fil (udelukkende Beta testing).

Integrationer

Det er muligt at lade dit system arbejde sammen med vores system. Vi har flere forskellige typer af LMS-integrationer; Webhook, Mailchimp og AWeber. For at dykke nærmere ned i integrationerne, skal du læse denne artikel. Hvis du har brug for en individuel integration med Navision, Dynamics, SAP eller et andet CRM, skal du blot give os besked!

Certifikat

Du kan sende dine deltagere et certifikat for at have bestået deres online træningskursus. Dette certifikat vil blive sendt automatisk til deltagerne efter deltagerne har bestået deres kursus. Dette er specielt let med et onlinekursus, nu vil alting være online og der er ingen grund til manualt at dele certifikater ud.

Individuelle Funktioner

Savner du noget i vores værktøj? Ønsker du at tilføje nogle individuelle funktioner? Vi udfører meget tilpasningsarbejde for vors kunder. Send os en email, og fortæl os, hvad du ønsker og vi vil udfærdige et tilbud til dig.

OPRET DIN EGEN KONTO :)