Opret en videoside

Med et kursus er det muligt at tilføje en videopræsentation. Lad os vise dig hvordan :)

-  Gå til "Pensum"-menuen i dit kursus

-  Tilføj side > vælg "Indhold"

-  Skriv titel & "Gem"

-  Vælg "Tilføj element" > "Video"

Der kommer et tomt felt, hvor du kan indsætte linket til din video:
Youtube (eksempel: https://www.youtube.com/watch?v=MG8KADiRbOU)
Vimeo (eksempel: https://vimeo.com/20732587)
Brightcove (eksempel: http://players.brightcove.net/4978069769001/default_default/index.html?videoId=4982472326001)

Se vores Skridt-for-skridt guide til at oprette et kursus.

Kom igang allerede idag!

Tilslut dig næsten 1 million bruger og prøv vores fantastiske værktøj.

Registrer gratis