Er det muligt at importere en ppt. præsentation til et kursus?

Eventuelt har du en Powerpoint præsentation, som du gerne vil omdanne til et kursus. Selvom det ikke er muligt at importere en ppt. præsentation til et kursus, så er der en anden mulighed.

Det er et spørgsmål om at benytte skærmbilleder af din Powerpoint præsentation og tilføje disse billeder til dit kursus.

For at tilføje skærmbillederne til dit kursus, behøver du blot gøre følgende:

-  Gå til dit kursus (eller opret et kursus, hvis du ikke allerede har)

-  Gå til "Pensum"-menuen i kurset

-  Vælg "Tilføj side" og dernæst "Indhold"

-  Skriv en titel på siden og "Gem"

-  Vælg "Tilføj element" og vælg "Billede"

-  Upload skærmbilledet fra din Powerpoint præsentation og "Gem"

For yderligere informationer, se vores Opret et onlinekursus for at komme igang med vores software.