Hvordan importerer jeg spørgsmål til min quiz?

Du har mange spørgsmål, som du ønsker at tilføje?

Med en import kan du oploade mange spørgsmål på én gang.
Her finder du et eksempel på en .csv-fil med den korrekte struktur til at importere informationer på den rigtige måde.

Blot lad den øverste række være uforandret og indgiv dit indhold neden for i de specifikke kolonner. Og så burde det gå som en leg! :)

Dette er, hvordan du skal tilføje dit indhold i kolonnerne:
Spørgsmål  > indgiv spørgsmålene her (et spørgsmål per række)
Svar_1  > indgiv det korrekte svar here
Svar_2  > indgiv et andet svar her (hvis dit spørgsmål har 2 eller flere korrekte svar, disse skal være de første, som indgives)
Svar_3 til svar_10  > indgiv de andre svar her
Korrekte_svar  >  indgiv antallet af korrekte svar her (normalt skal dette være "1", men det kan være hvilket som helts nummer)

Tag endelig kontakt til os, hvis du støder på nogle problemer. Vi vil hjælpe dig videre!

Har du problemer med at importere spørgsmål til din quiz?

Den hyppigste årsag til at en import mislykkes er, at .csv-filen ikke er i et UTF-8-format. Du kan indstille dit Excel til at gemme .csv-filer som UTF-8 på følgende måde:

1. Gå til "Gem som" og vælg i dropdown "Ekstra" og vælg så "Web-muligheder"
  2. Derefter gå til "Encoding" og indstil til UNICODE UTF-8

Bemærk venligst at Excel på en Mac ikke kan gemme UTF-8 (ingen ved hvorfor). En mulighed er at oploade filen til Google Docs også downloade den som en .csv-fil, så vil den automatisk være UTF-8 formateret.