Om konti

• Hvordan opretter jeg en konto?

For at oprette en konto og begynde at oprette tests blot gå til vores hjemmeside www.onlinequizcreator.com og klik "registrer" i øverste højre hjørne. Eller følg dette link.

Read more

• Hvordan opsiger jeg min konto?

For at opsige dit abonnement skal du blot logge ind på din konto og følge disse følgende skridt:

1. Klik på dit brugernavn øverst til højre.
    2. Klik på "Min konto".
    3. Klik på "Mine abonnementer".
    4. Det er en stor, skinnende knap på den side, hvor der står "Stop mit abonnement". Den gør netop det!

Read more

• Hvis jeg op- eller nedgraderer min konto, vil mine information så stadig være tilgængelige?

Alle informationer på din konto vil blive gemt på din konto så længe, du har en konto. Uagtet om du op- eller nedgraderer en konto betyder intet for dine oplysninger på din konto.

Read more

• Jeg har mistet adgangskoden til min konto

Det kan være frustrerende for dig, men løsningen er meget enkel! :)

Read more

• Jeg vil gerne nulstille min adgangskode

Hvordan du kan nulstille din adgangskode afhænger af, hvorfor du gerne vil gøre dette:

Read more

• Hvad sker der, hvis jeg nedgraderer min konto?

Hvis dit abonnement udløber (det gør det kun, hvis du aktivt har opsagt det, eller bliver det automatisk forlænget med endnu en måned), vil din konto blive sat tilbage på vores gratis abonnement Tiny Owl.

Alle dine quizzer vil fortsætte med at fungere, som de har gjort hidtil. :)

Read more

• Hvor kan jeg opdatere mine kreditkortoplysninger?

Faktisk, er det lidt "besværligt" at ændre dine kreditkortoplysninger, men det er ikke umuligt!

Read more