Hvordan opretter jeg en konto?

For at oprette en konto og begynde at oprette tests blot gå til vores hjemmeside www.onlinequizcreator.com og klik "registrer" i øverste højre hjørne. Eller følg dette link.

Din konto begynder med en 7-dages-prøveperiode uagtet abonnement. Efter denne periode, bliver din konto automatisk sat tilbage til det gratis Tiny Owl-abonnement. Når du ønsker at fortsætte og tilkøbe et premium abonnement, blot følg disse skridt:

1. Log in på din konto
  2. Klik på dit navn i det øverste højre hjørne og vælg "Min konto"
  3. Gå til "Køb abonnement" i menuen i venstre side
  4. Vælg det abonnement, som du ønsker
  5. Indgiv alle dine informationer og foretag betalingen for dit super-fantastiske premium abonnement! :)