Hvad sker der, hvis jeg nedgraderer min konto?

Hvis dit abonnement udløber (det gør det kun, hvis du aktivt har opsagt det, eller bliver det automatisk forlænget med endnu en måned), vil din konto blive sat tilbage på vores gratis abonnement Tiny Owl.


Alle dine quizzer vil fortsætte med at fungere, som de har gjort hidtil. :)

Forskellen vil være, at du ikke længere har adgang til visse informationer og funktioner. Så snart du opgraderer igen, vil du få fuld adgang igen til alle dine informationer.

Med andre ord, alle dine informationer, quizzer, eksamener vil være uberørte af din nedgradering. Kun adgangen på dit dashboard vil være forandret.

Kom igang allerede idag!

Tilslut dig næsten 1 million bruger og prøv vores fantastiske værktøj.

Registrer gratis