Hvis jeg op- eller nedgraderer min konto, vil mine information så stadig være tilgængelige?

Alle informationer på din konto vil blive gemt på din konto så længe, du har en konto. Uagtet om du op- eller nedgraderer en konto betyder intet for dine oplysninger på din konto.

Uagtet om du op- eller nedgraderer betyder intet for adgangen til dine informationer på din konto. Så selv om du ikke har adgang til visse informationer efter, du har nedgraderet din konto, så frygt ikke, så snart du opgraderer din konto, har du igen fuld adgang! :)

Kom igang allerede idag!

Tilslut dig næsten 1 million bruger og prøv vores fantastiske værktøj.

Registrer gratis