Hvordan opsiger jeg min konto?

For at opsige dit abonnement skal du blot logge ind på din konto og følge disse følgende skridt:

1. Klik på dit brugernavn øverst til højre.
  2. Klik på "Min konto".
  3. Klik på "Mine abonnementer".
  4. Det er en stor, skinnende knap på den side, hvor der står "Stop mit abonnement". Den gør netop det!

Vi tilbyder abonnementer på månedsbasis eller årsbasis.

Fra det øjeblik to aktiverer din konto, løber abonementet en måned eller et år - som et minimum.                                                                                               Hver gang en periode slutter uden, at du opsiger det, vil abonnementet blive forlænget endnu en måned eller et år.

Hvis du opsiger før afslutningen af en periode, vil dit abonnement ikke læneger blive forlænget.
Det er ingen opsigelsesfrist, så du kan opsige helt op til sidste øjeblik af dit abonnement...