Vis ikke svarene på resultatsiden af en eksamen

Du kan indstille eksamenen, således deltageren ikke ser svarene på resultatsiden. Den funktion er mulig for Business Owl-abonnementet (det er abonnementet for firmaer). Det har finktionen at de korrekte svar ikke vises ved eksamenens afslutning, så deltagere kan tage den igen. Du finder denne indstilling under "Indstillinger" -> "Avanceret". Afkrydsningsfeltet er:

Vis svarene på resultatsiden af eksamenen