Hvordan importerer jeg spørgsmål til min eksamen?

Med en import kan du oploade mange spørgsmål på én gang.
Her finder du et eksempel på en .csv-fil med den korrekte struktur til at importere informationer på den rigtige måde.

Blot lad den øverste række være uforandret og indgiv dit indhold neden for i de specifikke kolonner. Og så burde det gå som en leg! :)

Dette er, hvordan du skal tilføje dit indhold i kolonnerne:
Spørgsmål  > indgiv spørgsmålene her (et spørgsmål per række)
Point_1  > Her kan du indgive antallet af point, som du ønsker at give til dette spørgsmål
Svar_1  > Du kan indgiv hvlken som helst af svarmulighederne her
Forklaring_1  > Her kan du indgive en forklaring, hvis nogen vælger dette svar (fungerer kun med minimum et Business Owl abonnement)
Korrektt_1  > Hvis svar_1 er korrekt indgiver du et "1", hvis forkert et "0"
Dette gentages for 10 svar
Forklaring  >  Her kan du indgive en generel forklaring for spørgsnålet

Tag endelig kontakt til os, hvis du støder på nogle problemer. Vi vil hjælpe dig videre!

Har du problemer med at importere spørgsmål til din quiz?

Den hyppigste årsag til at en import mislykkes er, at .csv-filen ikke er i et UTF-8-format. Du kan indstille dit Excel til at gemme .csv-filer som UTF-8 på følgende måde:

1. Gå til "Gem som" og vælg i dropdown "Ekstra" og vælg så "Web-muligheder"
  2. Derefter gå til "Encoding" og indstil til UNICODE UTF-8

Bemærk venligst at Excel på en Mac ikke kan gemme UTF-8 (ingen ved hvorfor). En mulighed er at oploade filen til Google Docs også downloade den som en .csv-fil, så vil den automatisk være UTF-8 formateret.