Kan jeg blande eller vælge en tilfældig rækkefølge o spørgsmålene i min eksamen?

Ja, du kan blande spørgsmålene i en eksamen. Du finder denne mulighed under "Indstilliner" på dashboardet af din eksamen. Nederst på siden hvor der står "Algoritmer Sværhedsgrader", kan du vælge vores "Randomizer", og så vil dine spørgsmål blive blandet! :)

Dog behøver du som minimum et Business Owl abonnement for at have adgang til denne funktion...