Kan jeg sende informationer til eksamenen?

Ja, du kan bruge vores POST & GET-integration.

POST-integration

Hvis dit system kan sende date i et URL, er dette nok den hurtigste måde at integrere på.
Vi kan indfange følgende parameter:
Name=
Email=
Firma=
NB: vi har kun et navne-felt, så ikke et seperat felt til fornavn og efternavn.
Et eksempel på et URL kunne være:
https://www.clients.com/quiz?name=john%20doe&email=john@internet.com&company=Stark%20Industries

GET-integration

Med en lille modifikation til indbygningskoden er det muligt at implementere din egen adapter til parent-siden. Nedenfor er en lettere modificerede indbygningskode, som burde vise, hvad der kan ændres for at tilpasse dine behov.

<div id="embed-exam-49022">Loading <a href="https://www.onlineexambuilder.com/final-exam/exam-49022">Final Exam</a></div>
<script type="text/javascript">
var QuizWorks = window.QuizWorks || [];
QuizWorks.push(
[document.getElementById("embed-exam-49022"), "exam", "49022", {
autostart: false,
width: "100%",
height: "640px" , adapter: "hubspot"
}]
);
</script>
<script type="text/javascript" async defer src="https://d134jvmqfdbkyi.cloudfront.net/script/embed.min.js"></script>

NB: kontakt venligst vores support, hvis du ønsker at tilføje POST eller GET felterne. De kan tale med dig om dine ønsker sammen med vores udviklingsteam og se, hvad vi kan gøre for dig. Supporten kan kontaktes via support@onlinequizcreator.com.