Online eksamensapplikation

Onlineeksamener bruges mest på computere. Men hvad hvis du ønsker at gennemføre en eksamen på din smartphone? ar du så brug for en app? Nej! Men er det muligt at gennemføre en eksamen på din smartphone? Ja, det er det!

Vores hjemmeside er responsive og virker på alle enheder med adgang til internettet. Men hvad betyder responsive? En Responsice side skalerer med størrelsen af skærmen uden at dette påvirker bruger- eller læsevenligheden. Så et design, som kan bruges på alle enheder, så længe disse er forbundet med internettet :)

Læs mere om dette emne her.