Softwareforudsætninger til vores online eksamensværktøj

Du søger altså et online eksamenssystem. Og du overvejer, hvilke softwareforudsætninger et sådan system har. Godt spørgsmål. Ikke blot for dig, som skal oprette en eksamen samt for deltagerne.

For ældre systemer er dette et meget relevant spørgsmål. Og et vigtigt et. For hvis dit system ikke har de rette specifikationer, kan du ikke benytte programmet.

Systemforudsætningerne for at benytte vores online eksamensprodukt er ret enkle.

Softwareforudsætninger for at oprette en eksamen

Faktisk har du blot brug for en laptop eller en computer med en internetbrowser samt forbindelse til internettet. Ikke nogen speciel high-tech computer blot en hvilken som helst hjemme- eller arbejdscomputer. Vi understøtetr alle moderne browsere. Så vi interessere os ikke for om, du benytter en Apple computer eller en normal PC. Heller ikke om du fretrækker Chrome, Safari, Firefox og selv Internet Explorer (10 eller over).

Softwareforudsætninger for at gennemføre en eksamen

For at kunne gennemføre en eksamen forudsætter vi endnu mindre. Du kan gennemføre eksamenen på næsten alle moderne enheder med en internetforbindelse og en browser. Det værende sig en smartphone, tablet, laptop eller PC. Så længe du ikke benytter din smart home indretninger eks. køleskab med touchscreen. :-) Læs mere om fordelene ved et online eksamenssystem.