Skal deltagere registere sig for at gennemføre min quiz?

Nej, det er ikke nødvendigt, at deltagere registrer sig før, de gennemfører en quiz. Det er op til dig.

Under "Deltager Håndtering" i din quizmenu, vil du finde vores valgmuligheder for registrering.

Først vælger du OM, du ønsker, at deltagere registrer sig under "Deltagerinformationer". Valgmulighederne er:

1. Obligatorisk
  2. Nej
  3. Option
  4. Personlig invitation

Og så kan du vælge Hvordan, du ønsker, at deltagere registrerer sig. Valgmulighederne er:

1. Brugernavn, emailadrese og adgangskode (konto)
  2. Brugernavn og emaladresse
  3. Brugernavn

Som det sidste skridt kan du indstille Hvornår, du ønsker, at deltagere registrer sig. Valgmulighederne er:

1. Ved begyndelsen af quizzen
  2. Ved afslutningen af quizzen

Hvis du ikke er sikker på, hvilken indstilling vil være den bedste for dig, så tag endelig kontakt til os. Blot send din email til support@onlinequizcreator.com.