FAQ

• Hvordan kan jeg dele min quiz?

Du er færdig med at indstille din quiz (eller eksamen, vurdering, kursus), og nu øsnker du, at deltagere skal gennemføre den...! Her er hvordan, du deler din quiz med hele verden...

Read more

• Hvad betyder antallet af gennemførte spil?

Det maksinale antal af gennemgange per måned er indstillet for at holde trafikken på din konto inden for rimlighedens grænser. Du har opnået det maksimale tilladte antal gennemgange, når alle dine quizzer, eksamener og vurderinger tilsammen udgør dette antal.

Read more

• Kan jeg printe min test?

Vi har endnu ikke nogen printefunktion. Det er foreløbigt kun online...Derimod kan du eksportere spørgsmålene og svarene fra din quiz til en .csv-fil (kun tekst) og printe dette! :)

Eksamenerne har en printversion.

Read more

• Fjern "Online Quizværktøj"-link

Read more

• Hvad er forskellen mellem en quiz og en eksamen?

Der er mange forskelle mellem en quiz og en eksamen, men den største forskel er dette:

Read more

• Registrer for at kunne quizze?

Nej, det er ikke nødvendigt, at deltagere registrer sig før, de gennemfører en quiz. Det er op til dig.

Read more

• Kan vi vælge vores eget baggrundsbillede?

Read more

• Kan et spørgsmål have flere svarmuligheder?

Du har muligheden for at have flere korrekte svarmuligheder. Se venligst muligheden på siden, hvor du opretter dine spørgsmål.

Read more

• Jeg har betalt men kan ikke få adgang til premium funktionerne

Nogle få ting kan være sket her:

Read more

• Kan jeg ændre login-indstillingerne for en quiz?

Ja, du kan! Du kan indstille login-indstillingerne for deltagere i din quiz på dit dashboard. Aktuelt har vi følgende valgmuligheder:

Read more

• Hvad er det maksimale antal af gennemgange per måned?

Read more

• Kan jeg importere .csv-eksportfilen?

Read more

• Virker jeg quizværktøj på mobilen?

Read more