Virker jeg quizværktøj på mobilen?

Ja, vores værktøj er udviklet til at være komplet tilpasningsvenligt, det betyder, at uagtet skærmstørrelse, så virker det perfekt. :)

Så længe din enhed er forbundet med internettet, kan du uden problemer benytte vores værktøj på din smartphone, tablet, pc, laptop, smart TV.

Dette gælder både for oprettelse af quizzer og gennemførsel af dem.

Læs mere om dette emne her.

Kom igang allerede idag!

Tilslut dig næsten 1 million bruger og prøv vores fantastiske værktøj.

Registrer gratis