Kan jeg ændre login-indstillingerne for en quiz?

Ja, du kan! Du kan indstille login-indstillingerne for deltagere i din quiz på dit dashboard. Aktuelt har vi følgende valgmuligheder:

Login er:

• Obligatorisk
  • Option
  • Ikke muligt
  • Kun ved personlig invitation

Efter at have valgt en af indstillingerne, kan du vælge HHvordan en deltager kan logge ind:
Deltagere kan logge ind med:

• Brugernavn
  • Brugernavn & Email
  • Brugernavn & Email & Adgangskode

Og så er der mere! Med vores Business Owl og Corporate Owl kan du bede deltagere udfylde ekstra informationer. Disse informationer kan være v algfrie eller obligatoriske. Ekstra informationer du kan spørge om er:

• Telefonnummer
  • Firma
  • Jobfunktion
  • Køn
  • Fødselsdag
  • Vejnavn
  • Postnummer
  • By
  • Land

Du kan også indstille "brugerdefinerede felter", således du kan stille brugerdefinerede spørgsmål så som: "Har du en kat?" eller "Hvad er det bedste som nogenside er hændt dig?". Hvilket som helst spørgsmål du kan komme i tanke om :)

Nå din quiz er online kan du se alle deltagernes resultater og deres onformationer under "Resultater & Statistikker". For at se resultaterne og deltagerinformationer skal du kave et premium abonnement (hvilket som helt, se flere informationer her). Og naturligvis alle individuelle informationer om dine deltagere.