Jeg har betalt men kan ikke få adgang til premium funktionerne

Nogle få ting kan være sket her:

1. Timing er alt

Det tage lidt tid (op til 15 minutter) til at bearbejde ordren.
Vi anbefaler: slap af og drik en kop kaffe

2. Betalingen gik ikke igennem

Nogle betalinger går ikke igennem, det sker bare. Du vil modtage en email om at "betaling mislykkedes".
Vi anbefaler: gennemse betalingsinformationerne og gennemfør købet igen.

3. Jeg har ikke adgang til alle premium funktioner

Du har adgang til nogle premium funktioner men ikke alle. Vi har forskellinge abonnementer og ikke alle abonnementer indeholder alle funktioner, se en detaljeret liste af alle funktioner.
Vi anbefaler: tag et kig på listen af funktioner og beslut om, du ønsker et andet abonnement.