Kan jeg printe min test?

Vi har endnu ikke nogen printefunktion. Det er foreløbigt kun online...Derimod kan du eksportere spørgsmålene og svarene fra din quiz til en .csv-fil (kun tekst) og printe dette! :)

Eksamenerne har en printversion.

Hvis du går til din eksamen og klikker "Print eksamen" (nederst på menuen), så får du en printversion af din eksamen.

For Quiz og Vurdering er det også muligt at eksportere spørgsmål til en .csv-fil, hvilket kan bearbejdes i Excel og printes derfra.