Hvordan kan jeg give adgang til min quiz?

Du er færdig med at indstille din quiz (eller eksamen, vurdering, kursus), og nu øsnker du, at deltagere skal gennemføre den...! Her er hvordan, du deler din quiz med hele verden...

Grundliggende er der 3 muligheder at give adgang til dit indhold på:

• Du kan integrere det på din hjemmeside ved at bruge en indbygningskode. (På samme måde, som du integrerer en Youtube-video på den egen hjemmeside). Til Wordpress-brugere, brug denne article.
  • Du kan dele det direkte link til indholdet.
  • Du kan bruge vores "personlig invitation"-funktion til at sikre invitation til en udvalgt gruppe af deltagere (denne mulighed er dog ikke mulig til quizzer...).

Under "Offentliggør & Del" i menuen af din test finder du indbygningskoden og url til din test.